Hun eerste grote internationale debuut was op het afsluiten van de ceremonies voor de Paralympics van 2004 in Athene.

Debuut


DANS VAN 1000 HANDEN…Wij doen het met onze voeten,maar óók in line en dan op countrymuziek!!!

Lees de paragraaf onder eerst voordat je kijkt naar de video.

(Zet de luidsprekers aan) er is een ontzagwekkende dans, genaamd de Thousand-Hand Guanyin, die is het gemaakt van de rondes in het net. Het is nodig rekening te houden met een strakke coördinatie, hun prestatie is ronduit geweldig, zelfs als ze niet allemaal doof waren. Ja, u leest het goed.

Alle 21 van de dansers zijn volledige doof. Deze buitengewone dansers leveren hun prestatie en vertrouwen alleen op signalen van de trainers op de vier hoeken van de etappe, een visueel spektakel dat bestaat uit ingewikkelde bewegingen en toeren.

Hun eerste grote internationale debuut was op het afsluiten van de ceremonies voor de Paralympics van 2004 in Athene. Maar het zat al lang in het repertoire van de Chinese gehandicapten dansgroep met uitvoeringen in Art Troupe en hadden al gereisd naar meer dan 40 landen. De lead danser is de 29 jaar oude Tai Lihua, die een BA van het Instituut van de schone kunsten Hubei heeft. De video werd opgenomen in Peking tijdens het Spring Festival dit jaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s