Waarom ligt het Drijvend Paviljoen op deze plek?

Waarom ligt het Drijvend Paviljoen op deze plek?

De Rijnhaven vormt als onderdeel van de Rotterdamse Stadshavens de bakermat voor innovatieve en klimaatbestendige gebiedsontwikkeling, nu en in de toekomst. Het Drijvend Paviljoen bevindt zich zo op het kenniskruispunt van de Nederlandse Delta, midden in het kwadrant: Hoek van Holland, Zeeland, Dordrecht, Delft.

Wat biedt het Drijvend Paviljoen?

Het Drijvend Paviljoen is geheel of gedeeltelijk te huur voor het organiseren van seminars, exposities, workshops of presentaties op maat. Ook het auditorium en het binnen- als het buitenplein zijn onderdeel van deze drijvende hotspot binnen het Rotterdamse Stadshavensgebied. De expositie leent zich bij uitstek voor het etaleren van uw duurzame idee of bijdrage aan de 21e uitdagingen op het gebied van klimaat, water en energie.Drijven eiland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s