Let wel dat deze foto’s van internet afgehaald zijn en niet te maken zijn bij Dierenpark Ouwerhands in Rhenen.

Desgevraagd hier de foto’s die ik dacht te kunnen maken in Ouwerhands Dierenpark  te Rhenen.

 

20170713_23351220170713_23363420170713_233640 (1)

In Ouwerhands Dierenpark staat een prachtig gebouw verdeeld in 2 showruimte’s met een pandabeer in elk. Tussen deze ruimte’s gaat een steile opgang naar boven waar je dan links en rechts een panda ziet die sliepen met de bips naar jou toe. Aan oppasser Hans vroeg ik waar ik nu naar toe moest , waarop hij zei dat ik dus de hoogte weer af kon , als ik de giftshop niet wilde bezoeken. ( Met natuurlijk honderden pluche Pandaberen. Dus dat was het dan .

Nou ja …………

Desgevraagd werd mij nog verteld als ik deze middag om ca 17.00 terug zou komen we nog kans hadden ze in beweging te zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s